Inredningsarkitekt Stockholm

RING OSS - 08-111 111 30

Inredningsarkitekter Stockholm

Inredningsarkitektur och design i Stockholm

Välkommen in till oss. Vi är en grupp av passionerade och erfarna inredare som älskar design. Vår vision och vårt mål har alltid varit att på bästa möjliga sätt förverkliga dina drömmar vad gäller heminredning. Som inredningsdesigner arbetar man med att inreda såväl privata hem som stora kontor. Vi hjälper dig att göra dröm till verklighet.

Totalt är vi 8 stycken inredningsarkitekter i Stockholm som arbetar på vårt kontor men vi tar uppdrag över hela landet. Vi behandlar varje projekt med enorm respekt och hänsyn. Vi vet att ditt hem är viktigt för dig, speciellt eftersom du vänder dig till oss. Därför kan du alltid lita på oss med din inredning.

Vi tar även emot projekt med alla olika typer av budgetar. Allt från att inreda barnrummet till att vi tar fram en helt ny vision inför er kontorsflytt. Det du behöver, det hjälper vi dig med. Hör av dig och berätta om dina drömmar!

Vad gör en inredningsarkitekt?

Ja, vad gör vi egentligen? Vi erbjuder dig hjälp med färgsättning, förslag och inköp av möbler, belysning och mattor. Vi designar också platsbyggda möbler, ger dig förslag på textiler och olika gardinlösningar. Vår process börjar du du behöver oss. Antingen så kommer vi in i ett konceptstadium och hjälper dig att skapa en plan utifrån din vision. Men du måste inte heller ha en vision. Vi kan skapa en, eller flera, åt dig.

Efter att en planering är färdigställd, av dig eller oss, så hanterar vi allt från materialförslag till inköp av alla möbler och all inredning. Om det handlar om hjälp vid ett husbygge så projektleder vi även flyttfirmor eller hantverkare. Vi skapar miljöer som du vill vara i och vi gör det för den budgeten du gett oss. Du kan alltid vara lugn, för ditt hem är i trygga händer.

Här listar vi olika delar av processen som vi kan hjälpa dig med:

 • Konsultation och utförande av inredning
 • Enstaka rum och hela bostaden
 • Förslag kring inköp av nya möbler
 • Färgrådgivning av golv, väggar och tak
 • Förändringar av planlösningar
 • Idéer inför kommande renoveringar

När behöver du en inredare?

För det första kanske vi ska förklara skillnaden mellan en inredare och en inredningsarkitekt. En inredare hjälper dig med konsultationer kring själva inredningen så som färger och tyger m.m. En inredningsarkitekt tar fram koncept, planerar planlösningar och all inredning inklusive design. Vi erbjuder hjälp från både inredare och inredningsarkitekter i Stockholm.

Men det finns vissa tillfällen i livet som mer eller mindre kräver hjälp när det kommer till design av olika miljöer och när du troligtvis vill att en professionell person ska ta fram en plan åt dig. Vi listar de vanligaste tidpunkterna som en inredningsarkitekt i Stockholm inkopplas:

 • Vid byggnation av nya hem eller kontor
 • Vid nyrenoveringar
 • Vid inflytt i nytt hem
 • När du vill inreda om ett rum eller en del av ett rum
 • När du ska styla ditt hem inför en försäljning

Som du förstår kan du vända dig till oss vid många avgörande stunder i livet och så finns vi här för dig. Kontakta oss idag för mer information.

OM OSS

Välkommen in till oss. Vi är en grupp av passionerade och erfarna inredare som älskar design. Vår vision och vårt mål har alltid varit att på bästa möjliga sätt förverkliga dina drömmar vad gäller heminredning.

Läs mer om oss »

KONTAKT

UE Inredningsarkitektur
08-111 111 30

Råsundavägen 15
169 67, Solna
501122-3367

Integritetspolicy & Cookies

© 2020 Inredningsarkitekterstockholm.se. Alla rättigheter förbehållna.

uemedia logga